Κουλοχέρης Book of Sun

Κατασκευαστής Booongo
Ημερομηνία κυκλοφορίας 2018
Ελάχιστο στοίχημα 0.2
Μέγιστο ποντάρισμα 30
Μέγιστη πληρωμή 150000
Αριθμός τυμπάνων 5
Αριθμός σειρών 3
Αριθμός γραμμές 10
RTP% 97.74
 Μεταβλητότητα mεσαίο

 

Οι κουλοχέρηδες τύπου Book of... είναι εξαιρετικά δημοφιλείς μετά το Book of Ra, και αυτό το παιχνίδι δεν απομακρύνεται πολύ από το πρότυπο με 10 γραμμές πληρωμής και τροχούς 5x3.

Αυτό που κάνει το Book of Sun Choice να ξεχωρίζει είναι στο όνομα - αντί για ένα τυχαίο σύμβολο επέκτασης στη λειτουργία δωρεάν περιστροφών, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν το δικό τους σύμβολο για να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητες για μεγάλα κέρδη.

Το σύμβολο Book είναι ένα αρκετά τυπικό wild/σκόρτερ, το οποίο ενεργοποιεί 12 δωρεάν περιστροφές - αλλά αυτές οι περιστροφές μπορούν επίσης να επαναδραστηριοποιηθούν εάν εμφανιστούν τρία ακόμη scatter.

Κατά τα άλλα, το gameplay είναι αρκετά τυπικό, εκτός από το Buy a Feature, το οποίο σας επιτρέπει να δοκιμάσετε δωρεάν περιστροφές χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε να προσγειωθούν τα scatter.

Θέμα, γραφικά και μουσική επένδυση

Η Boongo κάνει καλή δουλειά στο να ανακαλέσει το πνεύμα της Αιγύπτου σε αυτόν τον κουλοχέρη, αν και το θέμα μοιάζει τόσο φθαρμένο και αρχαίο όσο και οι Πυραμίδες.

Τα σύμβολα είναι στέρεα και καλοδουλεμένα, θυμίζοντας τον αιγυπτιακό πολιτισμό, αλλά οι βασιλείς είναι μια πραγματική απογοήτευση. Δεν υπάρχει ενσωμάτωση του θέματος, γεγονός που αφήνει το παιχνίδι να φαίνεται πολύ λιγότερο γυαλισμένο από ό,τι θα μπορούσε. Είναι κρίμα, επειδή η ανατροπή του παιχνιδιού θα κάνει αυτό το φρουτάκι με θέμα την Αρχαία Αίγυπτο ελκυστικό σε πολλούς παίκτες.

Το γενικό soundtrack της Μέσης Ανατολής είναι γεμάτο με κύμβαλα, κουδούνια και φλάουτα, αλλά κάνει το κόλπο, μεταφέροντας τον παίκτη στο βασίλειο της ερήμου που προκαλεί το κάπως αφηρημένο σκηνικό των τροχών.

book-of-sun

Book of Sun Choice RTP και διακύμανση

Το Book of Sun Choice προσφέρει στους παίκτες ένα τεράστιο RTP 97,74%. Η μεταβλητότητα αυτού του παιχνιδιού δεν είναι γνωστή, αλλά η τεράστια πιθανή απόδοση θα προσελκύσει όλους τους παίκτες.

Πώς να παίξετε το Book Of Sun Choice

Οι κουλοχέρηδες της Boongo διαθέτουν ένα κομψό περιβάλλον εργασίας φιλικό προς τα κινητά που σας επιτρέπει να εγκατασταθείτε με μερικά μόνο κλικ. Αν είστε νέοι στους κουλοχέρηδες, δείτε πώς θα ξεκινήσετε:

 1. Η διεπαφή παίκτη βρίσκεται στα δεξιά των κυλίνδρων και η λειτουργία buy a στα αριστερά - ξεκινήστε κάνοντας κλικ στο i στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε τον πίνακα πληρωμών και να μάθετε περισσότερα για τις γραμμές πληρωμής, τις λειτουργίες μπόνους και τους κανόνες του παιχνιδιού.
 2. Επιστρέφοντας στην κύρια οθόνη του παιχνιδιού, κάντε κλικ στο σύμβολο του ηχείου για να απενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε όλους τους ήχους του παιχνιδιού.
 3. Αν προτιμάτε να περιστρέφετε πιο γρήγορα, κάντε κλικ ή πατήστε το βέλος γρήγορης προώθησης πάνω από το κουμπί περιστροφής.
 4. Για να ρυθμίσετε το ποντάρισμά σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τη στοίβα νομισμάτων ή χρησιμοποιήστε τα κουμπιά + και - για να ρυθμίσετε το ποντάρισμα που σας βολεύει.
 5. Για να αγοράσετε τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών κάντε κλικ στο μεγάλο πορτοκαλί κουμπί στα αριστερά της οθόνης.
 6. Όταν είστε έτοιμοι να περιστρέψετε, πατήστε το πράσινο κουμπί περιστροφής ή το μικρότερο με την ένδειξη Α παρακάτω για να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες περιστροφές.

Μεγέθη στοιχημάτων και κέρδη

Αν θέλετε να παίξετε το Book of Sun Choice, είναι εύκολο να ορίσετε το ποντάρισμά σας - απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο με τη στοίβα κερμάτων και επιλέξτε ανάμεσα σε στοιχήματα μεταξύ 0,20 και 30,00 μονάδων ανά περιστροφή.

Αυτός ο κουλοχέρης διαθέτει δυναμικό πίνακα κερδών, οπότε οι πληρωμές ενημερώνονται καθώς επιλέγετε το ποντάρισμά σας. Τα κέρδη είναι πολλαπλάσια του πονταρίσματός σας, με μεγάλα κέρδη όταν πετύχετε πέντε ίδια, ως εξής:

 • Ο Φαραώ πληρώνει 500x
 • Ο Horus πληρώνει 200x
 • Το βιβλίο πληρώνει 200x
 • Ο σκαραβαίος πληρώνει 75x
 • Το γεράκι πληρώνει 75x
 • A & K πληρώνουν 15x
 • 10, J, Q πληρώνουν 10x

Χαρακτηριστικά μπόνους Book Of Sun Choice

Οι αφοσιωμένοι παίκτες θα είναι ήδη εξοικειωμένοι με τα χαρακτηριστικά που είναι κοινά στους κουλοχέρηδες τύπου Book of.... Εάν είστε νέος παίκτης ή δεν σας έχει προσελκύσει ποτέ στο παρελθόν αυτό το στυλ παιχνιδιού, το Book of Sun Choice έρχεται με μια πολύ ελκυστική, φιλική προς τον παίκτη ανατροπή.

Βιβλίο Wild/Scatter
Κοινό χαρακτηριστικό των κουλοχέρηδων Book of... είναι το σύμβολο Book wild/scatter. Αυτό κάνει διπλό καθήκον στη δημιουργία πολλαπλών κερδών και στην ενεργοποίηση της λειτουργίας δωρεάν περιστροφών που βρίσκεται στην καρδιά αυτού του παιχνιδιού. Θα κερδίσετε επίσης 2x, 20x ή 200x το ποντάρισμά σας όταν πετύχετε τρία, τέσσερα ή πέντε ίδια.

Δωρεάν περιστροφές
Τρία ή περισσότερα σύμβολα Book θα ενεργοποιήσουν 12 δωρεάν περιστροφές με σύμβολα επέκτασης - μέχρι στιγμής τόσο συνηθισμένα.

Ωστόσο, σε αυτή την έκδοση, το σύμβολο επέκτασης δεν επιλέγεται τυχαία - αντίθετα, ο παίκτης επιλέγει το αγαπημένο του σύμβολο, το οποίο θα επεκτείνεται και θα δημιουργεί πολλαπλά κέρδη κάθε φορά που εμφανίζεται στους τροχούς.

Λειτουργία αγοράς
Δεν είναι εύκολο να σας διαφύγει το μεγάλο πορτοκαλί κουμπί Buy Feature στα αριστερά των κυλίνδρων. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις δωρεάν περιστροφές χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε να προσγειωθούν τα scatter, κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε δωρεάν παιχνίδια με 90x το ποντάρισμά σας.

Book Of Sun Choice κριτική

Αν είστε οπαδός των κουλοχέρηδων Book of..., αυτό είναι το παιχνίδι που περιμένατε. Η φιλική προς τον παίκτη λειτουργία μπόνους σας επιτρέπει να επιλέξετε το σύμβολο επέκτασης αντί να επιλέγει τυχαία το παιχνίδι. Αυτό δίνει σε αυτόν τον κουλοχέρη πολλές δυνατότητες με RTP 97,45% όταν αγοράζετε τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών.

Απαντήσεις σε ερωτήσεις

Τι είναι το RTP Book of Sun Choice?

Το Book of Sun Choice προσφέρει στους παίκτες απόδοση 97,74%, πολύ πάνω από το μέσο όρο.

Ποια είναι η μεταβλητότητα του Book of Sun Choice?

Η Boongo δεν έχει αναφέρει τη μεταβλητότητα αυτού του κουλοχέρη.

Ποιο είναι το μέγιστο κέρδος στο Book of Sun Choice?

Το μέγιστο κέρδος είναι 5000x το ποντάρισμά σας.

Έχει το Book of Sun Choice δωρεάν περιστροφές?

Πρόκειται για έναν τυπικό κουλοχέρη Book of..., οπότε με τρία scatter book wild κερδίζετε 12 δωρεάν περιστροφές με επαναδραστηριοποίηση και ένα ειδικό σύμβολο επέκτασης που μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας.

Κώδικας HTML για έναν κουλοχέρη Book of Sun

 1. : <iframe src="https://www.bookwave.gr/book-of-sun?demo=1" frameborder="0"></iframe>