Κουλοχέρης Book of Rebirth

Κατασκευαστής Spinomenal
Ημερομηνία κυκλοφορίας 2020
Ελάχιστο στοίχημα 0.1
Μέγιστο ποντάρισμα 100
Μέγιστη πληρωμή 500000
Αριθμός τυμπάνων 5
Αριθμός σειρών 3
Αριθμός γραμμές 10
RTP% 95.90
 Μεταβλητότητα mεσαίο

 

Απολαύστε δωρεάν περιστροφές με σύμβολα Expanding Wild σε αυτόν τον ατμοσφαιρικό κουλοχέρη της Spinomenal. Μια εξαιρετική, εξειδικευμένη εκδοχή του θέματος της Αρχαίας Αιγύπτου, αυτό το παιχνίδι γιορτάζει το μυθικό βιβλίο της αναγέννησης. Με 10 γραμμές πληρωμής, πέντε τροχούς, RTP 95,9% και κορυφαίο κέρδος x5000, υπάρχουν όλα όσα πρέπει να παίξετε σε αυτόν τον κομψό κουλοχέρη.

Θέμα και ιστορία

Το Book of Rebirth βασίζεται στο θέμα της Αρχαίας Αιγύπτου, και πιο συγκεκριμένα σε ένα φανταστικό βιβλίο που εξηγεί τη φύση της αναγέννησης. Η έννοια της μεταθανάτιας ζωής ήταν κεντρική στο σύστημα πεποιθήσεων των Αρχαίων Αιγυπτίων. Σε αυτό το παιχνίδι, τα ωραία γραφικά και η ισχυρή αφήγηση έρχονται μαζί για να προσφέρουν κάτι που έχει τόσο εξαιρετική οπτική όσο και συναρπαστική ιστορία.

Οι κύλινδροι είναι τοποθετημένοι σε ένα σκοτεινό φόντο, πιθανότατα βαθιά μέσα στον τάφο ενός βασιλικού Αιγύπτιου. Αυτοί οι τροχοί περικλείονται σε χρυσό και περιέχουν μια σειρά από σύμβολα με θέμα την Αίγυπτο, όπως ο βασιλιάς Φαραώ, η Κλεοπάτρα, ένας σκαραβαίος, το βιβλίο της αναγέννησης και οι πυραμίδες. Σε αυτά προστίθενται μια σειρά από σύμβολα χαμηλού κέρδους από το Α έως το 10. Οι ήχοι του παιχνιδιού είναι ατμοσφαιρικοί, αυθεντικοί ήχοι της Μέσης Ανατολής που σας μεταφέρουν απευθείας στην Κοιλάδα των Βασιλέων.

Πώς να παίξετε το Book Of Rebirth

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί με τα κέρματα που βρίσκεται κάτω δεξιά στους κυλίνδρους για να ξεκινήσετε.
 2. Επιλέξτε ένα ποντάρισμα ανά γραμμή μεταξύ 0,01 και 10. Αυτό σας παρέχει ένα συνολικό ποσό πονταρίσματος μεταξύ 0,10 και 100.
 3. Μπορείτε να επιλέξετε την αυτόματη περιστροφή των γραμμών κάνοντας κλικ στο κουμπί Αυτόματη περιστροφή πάνω από το κουμπί του στοιχήματος. Αυτό θα ξεκινήσει αμέσως και θα συνεχιστεί μέχρι να επιλέξετε να το διακόψετε.
 4. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το μεγάλο κουμπί περιστροφής στα δεξιά των τροχών για να περιστρέψετε χειροκίνητα κάθε ποντάρισμα.
 5. Ανά πάσα στιγμή, οι παίκτες μπορούν να κάνουν κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις στα αριστερά των τροχών. Από εδώ, μπορείτε να ρυθμίσετε το παιχνίδι σε λειτουργία Turbo Spin ή Left Mode ή να δείτε τον πίνακα κερδών.
 6. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί ρύθμισης της έντασης του ήχου που βρίσκεται κάτω από το κουμπί Ρυθμίσεις. Κάντε κλικ σε αυτό ανά πάσα στιγμή για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τους ήχους.
 7. Οι παίκτες μπορούν επίσης να εξαγοράσουν τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών κάνοντας κλικ στο BUY FEATURE που βρίσκεται στα αριστερά των κυλίνδρων.

Χαρακτηριστικά μπόνους του Book Of Rebirth

Λειτουργία δωρεάν περιστροφών

Η λειτουργία δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται με την εμφάνιση 3x συμβόλων Book of Rebirth. Οι παίκτες θα κερδίζουν πάντα 10 δωρεάν περιστροφές. Κατά την έναρξη της λειτουργίας, εμφανίζεται ένας μόνο κύλινδρος που περιέχει όλα τα σύμβολα του παιχνιδιού. Πατήστε το κουμπί περιστροφής για να τοποθετήσετε ένα σύμβολο, το οποίο θα γίνει Expanding Wild για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα επεκτείνεται μόνο όταν αυτό δημιουργεί κέρδη γραμμής.

book-of-rebirth

Λειτουργία αγοράς

Είναι επίσης δυνατή η αγορά της λειτουργίας δωρεάν περιστροφών. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Buy Feature (Αγοράστε τη λειτουργία), το οποίο βρίσκεται στα αριστερά των κουλοχέρηδων. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το στοίχημά σας και σας προσφέρει μια αντίστοιχη τιμή buy-in. Τα ποσά έχουν ως εξής: Τα ποσά που μπορείτε να κερδίσετε είναι τα εξής:

 • Το στοίχημα: 0,1 = Τιμή buy-in: 10
 • Ποντάρισμα: 0.2 = Τιμή buy-in: 20
 • Ποντάρισμα: 0.5 = Τιμή buy-in: 50
 • Ποντάρισμα: 1.00 = Τιμή αγοράς: 100
 • Ποντάρισμα: 3 = Τιμή buy-in: 300
 • Ποντάρισμα: 5 = Τιμή buy-in: 500
 • Ποντάρισμα: 10 = Τιμή buy-in: 1000
 • Ποντάρισμα: 20 = Τιμή αγοράς: 2000
 • Ποντάρισμα: 50 = Τιμή buy-in: 5000
 • Ποντάρισμα: 100 = Τιμή αγοράς: 10.000

Το συμπέρασμά μας

Σίγουρα ένας από τους πιο εξελιγμένους κουλοχέρηδες με θέμα την Αίγυπτο, το Book of Rebirth είναι ένας απλός αλλά οπτικά τέλειος κουλοχέρης. Σχεδιασμένο από τους γραφικά ταλαντούχους ανθρώπους της Spinomenal, μας αρέσει επίσης ότι οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν τη δυνατότητα δωρεάν περιστροφών και ότι αυτός ο γύρος μπόνους περιέχει επίσης ένα σύμβολο επέκτασης.

Αν σας αρέσει το θέμα αυτού του παιχνιδιού, γιατί να μην δοκιμάσετε την παρόμοια πλοκή του κουλοχέρη Book of Ra από την Novomatic;

Απαντήσεις σε ερωτήσεις

Ποια είναι η μεγαλύτερη διαθέσιμη νίκη στο Book of Rebirth?

Το μεγαλύτερο κέρδος είναι x5000. Για συνολικό ποντάρισμα 100 και ποντάρισμα γραμμής 10, αυτό σημαίνει κέρδος 50000!

Το Book of Rebirth έχει γύρο μπόνους δωρεάν περιστροφών?

Ναι, το κάνει. Δέκα δωρεάν περιστροφές ενεργοποιούνται με την εμφάνιση τριών Scatter του Book of rebirth.

Πώς μπορώ να αγοράσω τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών στο Book of Rebirth?

Ανά πάσα στιγμή, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί BUY FEATURE, το οποίο βρίσκεται στα αριστερά των κυλίνδρων

Πόσες γραμμές πληρωμής υπάρχουν στο Book of Rebirth?

Το παιχνίδι διαθέτει 10 γραμμές πληρωμής.

Κώδικας HTML για έναν κουλοχέρη Book of Rebirth

 1. : <iframe src="https://www.bookwave.gr/book-of-rebirth?demo=1" frameborder="0"></iframe>