Κουλοχέρης Book of Pharao

Κατασκευαστής Amatic
Ημερομηνία κυκλοφορίας 2019
Ελάχιστο στοίχημα 10
Μέγιστο ποντάρισμα 1000
Μέγιστη πληρωμή 5000000
Αριθμός τυμπάνων 5
Αριθμός σειρών 3
Αριθμός γραμμές 10
RTP% 96
 Μεταβλητότητα mεσαίο

 

Βιβλίο του Pharao Θέμα παιχνιδιού

Όπως και άλλοι δωρεάν κουλοχέρηδες Book of ... και άλλοι κουλοχέρηδες του είδους, το Book of Pharao έχει ένα τυπικό αιγυπτιακό θέμα και το στυλ του παιχνιδιού θυμίζει κάπως τους κουλοχέρηδες που θα βρίσκατε στο Λας Βέγκας. Οι κύλινδροι είναι τοποθετημένοι σε έναν πράσινο ναό με τεράστιες κολώνες και υπάρχουν ένα εικονίδιο βιβλίου, ένα Ankh, ένας σκαραβαίος, ο Ώρος και ο ίδιος ο Φαραώ, μαζί με εικονίδια παιγνιόχαρτων χαμηλότερης αξίας από το 10 έως τον Άσσο σε πλούσια χρώματα που πλαισιώνονται από χρυσό.

Γραφικά και ηχητική επένδυση του Book Of Pharao

Τα γραφικά του Book of Pharao είναι αρκετά ρετρό και σίγουρα δεν είναι πρωτοποριακά σε καμία περίπτωση. Είναι ωστόσο καλά αποδοσμένα και υπάρχει προσοχή στη λεπτομέρεια που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Καθώς οι τροχοί περιστρέφονται, παίζει ένα τυπικό soundtrack σε στυλ καζίνο, το οποίο διακόπτεται από κάτι που θα μπορούσε να είναι αιγυπτιακή ή αραβική μουσική για να προσθέσει ατμόσφαιρα.

Πώς να παίξετε το Book Of Pharao

Για να παίξετε το Book of Pharao θα πρέπει να ορίσετε το στοίχημά σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ στα χειριστήρια στη βάση των κυλίνδρων για να ενεργοποιήσετε τον προτιμώμενο αριθμό γραμμών πληρωμής και, στη συνέχεια, να κάνετε το ίδιο για το ποντάρισμα νομίσματος. Όταν είστε έτοιμοι να παίξετε, πατήστε το κουμπί περιστροφής και το παιχνίδι θα ξεκινήσει.

Για να επιταχύνετε τις περιστροφές σας, μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία AutoPlay και να ρυθμίσετε το στοίχημά σας ώστε οι τροχοί να τρέξουν έναν προκαθορισμένο αριθμό φορών, ενώ αν απλά θέλετε να ποντάρετε το μέγιστο ποσό και δεν έχετε όρεξη να περιφέρεστε στα χειριστήρια, πατήστε το κουμπί Max bet για να τοποθετήσετε το υψηλότερο δυνατό ποντάρισμα με όλες τις γραμμές πληρωμής ενεργές.

Μεγέθη πονταρίσματος και μέγιστο κέρδος

Το Book of Pharao έχει εύρος πονταρίσματος από 1,00 έως 500,00 ανά πινέζα, οπότε θα πρέπει να ταιριάζει στις τσέπες όλων των παικτών, αν επιλέξουν να παίξουν με πραγματικά χρήματα. Το μέγιστο κέρδος του τζάκποτ είναι 5.000 φορές το ποντάρισμά σας και αυτό είναι απίστευτα γενναιόδωρο.

Χαρακτηριστικά μπόνους του Book Of Pharao

Ακόμα και όταν παίζετε κουλοχέρηδες επίδειξης μπορείτε να απολαύσετε όλα όσα έχουν να προσφέρουν τα ειδικά χαρακτηριστικά τους και το Book of Pharao είναι γεμάτο από πρόσθετα extras.

Το σύμβολο του βιβλίου σε αυτόν τον κουλοχέρη παίζει το ρόλο του Wild και του Scatter. Ως Wild μπορεί να αντικαταστήσει άλλα σύμβολα για να συμπληρώσει έναν νικηφόρο συνδυασμό και ως Scatter θα ενεργοποιήσει τον γύρο δωρεάν περιστροφών όταν 3 ή περισσότερα από αυτά προσγειωθούν ταυτόχρονα οπουδήποτε στους τροχούς.

Πριν σας πούμε περισσότερα για τις δωρεάν περιστροφές, πρέπει να σας ενημερώσουμε για τη λειτουργία powerspins του παιχνιδιού. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται τυχαία στο βασικό παιχνίδι και αν πετύχετε ένα μόνο Scatter θα προσθέσει 2 ή 3 ακόμη Scatter, ενεργοποιώντας και τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών.

book-of-pharao

Αν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών με 3, 4 ή 5 Scatter, θα ανταμειφθείτε με 10, 15 ή 20 δωρεάν περιστροφές αντίστοιχα. Επίσης, θα κερδίσετε 2, 20 ή 200 φορές το ποντάρισμά σας όταν τοποθετήσετε 3 ή περισσότερα Scatter.

Κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών επιλέγεται ένα τυχαίο σύμβολο που επεκτείνεται και κάθε φορά που αποτελεί μέρος μιας νίκης, θα καλύπτει ολόκληρο τον κύλινδρο. Η λειτουργία powerspins μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, δίνοντάς σας ακόμα περισσότερους τρόπους για να κερδίσετε.

Επεξήγηση της RTP και της διακύμανσης

Τα online φρουτάκια της Amatic είναι γνωστά για την ανταμοιβή τους, και το Book of Pharao δεν διαφέρει. Η RTP του κουλοχέρη 96,95% υποδηλώνει ότι θεωρητικά, θα μπορούσατε να κερδίσετε 96,95 για κάθε 100 στοιχήματα, αλλά αυτό δεν είναι εγγυημένο και είναι ένας μέσος όρος που υπολογίζεται με την πάροδο του χρόνου.

Ως ένας κουλοχέρης χαμηλής έως μέσης διακύμανσης, αυτό το παιχνίδι δεν ενέχει υψηλό κίνδυνο και πληρώνει μικρά κέρδη σε τακτική βάση. Οι κουλοχέρηδες χαμηλής μεταβλητότητας πληρώνουν πάντα πολύ συχνά μικρότερα ποσά, ενώ οι αντίστοιχοι κουλοχέρηδες υψηλής μεταβλητότητας κάνουν το αντίθετο. Δεν θα κάψετε το bankroll σας κυνηγώντας ένα τζάκποτ και τα μικρότερα κέρδη μπορούν να αθροιστούν με την πάροδο του χρόνου.

Η ετυμηγορία μας

Αν και το Book of Pharao είναι ένας σχετικά τυπικός online κουλοχέρης, σίγουρα έχει τη γοητεία του και μπορεί εύκολα να ανταγωνιστεί πολλά από τα παιχνίδια που καλύπτουν το ίδιο είδος. Η Αρχαία Αίγυπτος είναι ένα δημοφιλές θέμα και η Amatic έχει κάνει εξαιρετική δουλειά δημιουργώντας έναν εξαιρετικά εύχρηστο κουλοχέρη που μπορούν να απολαύσουν παίκτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Τα γραφικά είναι ξεκάθαρα και απλά και η πλοήγηση και η διεπαφή χρήστη είναι απίστευτα εύκολη στην πλοήγηση τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στο κινητό.

Η λειτουργία powerspins είναι μια ωραία πινελιά και μετατρέπει αυτό που θα μπορούσε να είναι μάλλον βασικός γύρος μπόνους σε κάτι πολύ πιο καινοτόμο. Το μπόνους δωρεάν περιστροφών είναι επίσης πλούσια ανταμείβοντας και το γεγονός ότι τα Scatter όχι μόνο ενεργοποιούν δωρεάν περιστροφές αλλά και πληρώνουν ένα πολλαπλασιαστικό κέρδος μας εντυπωσίασε πραγματικά.

Συνολικά, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε αυτό το online παιχνίδι κουλοχέρηδων, ακόμη και αν πρόκειται απλώς να απολαύσετε έναν πιο ρετρό τίτλο κουλοχέρηδων που πραγματικά προσφέρει τα αγαθά.

Απαντήσεις σε ερωτήσεις

Ποιο είναι το RTP του Book of Pharao?

Το Book of Pharao έχει RTP 96,95%

Πόσο ευμετάβλητο είναι το Book of Pharao?

Αυτός ο κουλοχέρης χαρακτηρίζεται ως χαμηλής έως μεσαίας μεταβλητότητας.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο κέρδος στο Book of Pharao?

Το μέγιστο κέρδος αυτού του κουλοχέρη είναι 5.000 φορές το ποντάρισμά σας και απονέμεται όταν γεμίσετε τους τροχούς με το σύμβολο Φαραώ υψηλής αξίας.

Το Book of Pharao έχει γύρο μπόνους δωρεάν περιστροφών?

Ναι, μπορείτε να κερδίσετε έως και 20 δωρεάν περιστροφές σε αυτόν τον κουλοχέρη, και υπάρχει επίσης η λειτουργία powerspins που δίνει ακόμα περισσότερες δωρεάν περιστροφές στην πορεία.

Κώδικας HTML για έναν κουλοχέρη Book of Pharao

  1. : <iframe src="https://www.bookwave.gr/book-of-pharao?demo=1" frameborder="0"></iframe>